En helt vanlig tisdag

Idag har jag haft en väldigt vanlig dag på kontoret och sen ikväll har jag hängt hemma på Eskilsminne! Och extra skönt var det att lägga sig i soffan i pyjamas nu när jag kom hem och sedan få serverat varm choklad. Bästa bästa F!

Har börjat läsa En Dag av David Nicholls och den verkar såå bra! Just nu läser jag fyra böcker och lyssnar på en ljudbok. Hur brukar ni göra? En bok i taget eller varierar ni er?

Sov gott!

20111115-221728.jpg

Annonser

5 thoughts on “En helt vanlig tisdag

  1. Halloj! Jag är en multi-läsare, har alltid flera böcker på g samtidigt. Jag blandar inte ihop historierna som många tror utan gillar liksom att se vad jag känner för, innan jag ska sova. Just nu; Hemingway’s The Old Man and The Sea, Paulo Coelho’s The Winner Stands Alone & lite blandade poesiböcker. Sedan jag kom till Oslo har jag läst rätt mycket faktiskt & tänkt köpa ”En Dag”. Får väl se vad du säger! 🙂 Kul med tips! Kram kram!

    • Jag trodde också att man blandade ihop historierna men sen ett år tillbaka kan jag inte bara läsa en i taget. Just nu läser jag Hundraåringen, Det blir alltid som man tänkt sig, Två gånger är en vana och En Dag 🙂 Lite lättare böcker men ialla fall! Älskar att få boktips! Sov gott fina du! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s